co jsme realizovali

Přístavba skladu Matějovský v Semilech

Investor: Matějovský a.s.
Lokalita:
Realizace: 02/2017 - 09/2018

Charakteristika projektu

Projekt zahrnuje rozšíření stávajícího objektu, který slouží jako velkoobchodní sklad ložního povlečení s administrativně obchodním zázemím.

Navržené rozšíření se skládá ze dvou částí. První část, která se realizuje v období 4/2017-11/2017, je přístavba nové haly. Navržená hala je dispozičně řešena  především jako skladová hala. Konstrukčně je hala založena na monolitických pilotách, dále je řešena pomocí monolitických opěrných stěn(,,bílá vana´´) a prefabrikovaného systému . Z důvodu osazení haly do terénu je dominantní pouze fasáda obrácená k současné hale, která bude provedena v kombinaci vyzdívané fasády se zavěšeným kamenným obkladem a proskleného hliníkového fasádního pláště. Druhá část je realizována v období 4/2018-9/2018. Nově navržené řešení počítá s přístavbou dvou částí a to rozšíření haly o expedice a přístavbu showroomu. Rozšíření haly je konstrukčně řešeno zděnými stěnami a předpjatými stropními panely. Dominantním prvkem je plochá střecha, která navazuje na současnou halu jako markýza.

Galerie projektu

[gallery columns="2" link="file" ids="1305"]